|
| ||||||||||||||||||
nasze trendyAutor: kubusss 23.04.2007 22:25
witam :) chcialem poruszyc temat naszego trendy> co mamy w modzie? co o tym mysla kobiety i meszczyzni? jakie wy macie zdanie na ten temat?
ja wam powiem moje zdanie i moje doswiadczenie: w koloryzacji wlosow uwazam ze na topie sa kolory naturalnie i sposoby farbowania naturalnego z delikatnymi blokowymi rozswietleniami wewnetrznymi, w cieciu przedewszystkim dlugie lekie i naturalne wlosy, w ubraniu to w czym sie dobrze czujemy i widzimy sie, nie jestem za tym by lansowac sie dla kogos a samemu zle sie czuc, podam wam przyklad na sobie bylem ostatnio na imprezie sony media miuzik znajomy stylista wylansowal mnie na wielka gwiazde ale ja sie okropnie czulem ale wygladalem zekomo bosko azdy sie za mna ogladal ale przy barze podszedl do mnie chlopak i dyskretnie mi powiedzial ze to ubranie to nie ja ze widzi we mnie osobe ktura strasznie zle sie czuje w tym ze nie powinienem sie zmieniac tylko dlatego by pasowac do otoczenia i mial racie.
a jak wy widzicie swoja mode??
nasze trendy kubusss 23.04.2007 22:25 Re: nasze trendy Łukasz 08.05.2007 17:59 Re: nasze trendy Sida 23.05.2007 23:35 Re: nasze trendy miu-miu 04.10.2007 11:13 Re: nasze trendy michajdlys 13.01.2008 11:46
|
| |||||||||||||||||